Κορυφαίες πωλήσεις

Κατηγορίες

Πληροφορίες

Κατασκευαστές

Kανένας κατασκευαστής

Προσφορές

Δεν υπάρχουν προσφορές προϊόντων αυτή τη στιγμή.

Προμηθευτές

PRAKTIKA - ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε.

Η PRAKTIKA – ΧΟΛΕΒΑΣ Α.Ε. είναι μια ανώνυμη εμπορική και εισαγωγική εταιρεία. Ιδρύθηκε στο Αγρίνιο από τον Νικόλαο Χολέβα, μετά από μια μακρόχρονη εμπειρία στο χονδρεμπόριο και με εξειδικευμένη γνώση στον τομέα των αγορών, μαζί με τους μετόχους του, Κάντζιο Ιωάννη και Γεώργιο Καζαντζή.

Αρχικά, η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας ήταν η εμπορία ειδών οικιακού εξοπλισμού και συναφών ειδών. Λίγο αργότερα, στην προσπάθεια της για διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της, η εταιρεία στράφηκε σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού (Ευρωπαϊκών και Ασιατικών κρατών) και εδραίωσε σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες και επώνυμες κατασκευαστικές εταιρείες του χώρου.

Αποτέλεσμα των συνεργασιών αυτών ήταν η κατακόρυφη αύξηση της γκάμας των προϊόντων της εταιρείας, που σήμερα ξεπερνά τους 30.000 διαφορετικούς κωδικούς, αλλά και η επίτευξη του στόχου της για την λιανική διάθεση των προϊόντων της σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Εισάγοντας μόνη της πλέον το 80% των προϊόντων της, χωρίς το επιπλέον κόστος αντιπροσώπων ή μεσολαβητών, η PRAKTIKA έχει καταφέρει να μπορεί να διαθέτει επώνυμα προϊόντα σε πραγματικά ανταγωνιστικό κόστος.

Η τεράστια γκάμα προϊόντων και τα πραγματικά χαμηλά κόστη, έδωσαν γρήγορα στην εταιρεία την δυνατότητα διείσδυσης στον χώρο της χονδρικής πώλησης και του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η PRAKTIKA σήμερα έχει ήδη αναπτύξει ένα αρκετά σημαντικό δίκτυο χονδρικής πώλησης σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο, τροφοδοτώντας με τα είδη της πολλά καταστήματα λιανικής πώλησης αλλά και επαγγελματικούς χώρους.